Autić Anniversary Edition Deluxe Majorette kovové s gumama i sakupljačkom kutijom dužine 7,5 cm 6 različitih vrsta

Opis proizvoda

Autić Anniversary Edition Deluxe francuske marke Majorette predstavlja odličan izbor za velike i male kolekcionare već od 3 godine. Možete se radovati klasičnim modelima autića sa metalnim karoserijama, gumiranim točkovima sa amortizerima, koji su stvoreni povodom 60. godišnjice osnivanja kompanije Majorette. Svaki model dolazi sa kvalitetnom kolekcionarskom kutijom, u koju će dete moći da smesti autić nakon igre. Na raspolaganju imate 6 modela, koji su nastali na osnovu stvarnih modela različitih automobilskih marki. Cena se odnosi na 1 komad autića, prilikom porudžbine navedite u napomeni koji model sa slika vas interesuje.

Sa vremenski nezastarelim autićima Majorette, dečaci i devojčice mogu se igrati trkača i vozača, mogu ih dodati drugim građevinskim setovima i stazama, ili se igrati sa njima samostalno. Oni predstavljaju odličan izbor i za male i velike kolekcionare, koji bi želeli da prošire svoju kolekciju klasičnih automobila. Igra sa autićima pomaže deci da razviju finu motoriku, maštu i tehničku sposobnost. Njihov realističan izgled i originalne boje očaravaju svako dete. Dužina svakog modela je 7,5 cm.

Francuska marka Majorette već dugi niz godina donosi deci vrhunske autiće i građevinske setove, koje su zavoleli i kolekcionari širom sveta. Oni su partner velikim automobilskim markama, tako da deci donose licencirane proizvode najvišeg kvaliteta. Majorette igračke se ističu originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i mogu trajati u vašoj porodici dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda je usmeren ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe. Autići Majorette univerzalno razvijaju svako dete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina7,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.