Autić Anniversary Edition Prvi ikad Majorette kovové s gumenými kotačima i kolekcionarskom kutijom dužina 7,5 cm 6 različitih vrsta

Opis proizvoda

Autić Anniversary Edition First Ever francuske marke Majorette će oduševiti svako dijete, posebno dječake od 3 godine. Oduševit će ih retro utrkačka autića s metalnim karoserijama, gumiranim kotačima s amortizerima, koji su stvoreni povodom 60. godišnjice osnivanja kompanije Majorette. Svaki model dolazi s kolekcionarskom kutijom, u koju dijete može spremiti autić nakon igre. Možete birati između 6 modela autića u različitim bojama s utrkačkim brojevima. Cijena se odnosi na 1 komad autića, prilikom narudžbe navedite u napomeni koji model s slika vas zanima.

Sa vremenski neograničenim autićima Majorette, dječaci i djevojčice mogu se igrati utrka i vozača, mogu ih dodati drugim setovima za gradnju i staze, ili se igrati s njima samostalno. Oni su izvrsna opcija i za male i velike kolekcionare koji žele proširiti svoju kolekciju retro automobila. Igra s autićima pomaže djeci u razvoju fine motorike, mašte i tehničke mašte. Njihov realističan izgled i originalne boje oduševit će svako dijete. Dužina svakog modela je 7,5 cm.

Francuska marka Majorette već dugi niz godina donosi djeci vrhunske autiće i setove za gradnju, koji su omiljeni i među kolekcionarima širom svijeta. Partner je velikih automobilskih marki, pa djeci donosi licencirane proizvode najviše kvalitete. Majorette igračke se ističu originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i mogu trajati u vašoj obitelji dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda usmjeren je ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe. Autići Majorette sveobuhvatno razvijaju svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina7,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.