Autić Ghostbusters Cadillac Jada kovinski s otvarajućim vratima dužina 12 cm 1:32

Opis proizvoda

Autić Ghostbusters Cadillac poznat iz popularnog filma Lovci na duhove predstavlja originalni poklon za kolekcionare autića i djecu od 8 godina. Realističan model metalnog autića dužine 14 cm očarat će dječake i djevojčice na prvi pogled. Vjerna replika autića u bijeloj izvedbi opremljena je otvarajućim vratima i prozirnim vjetrobranskim staklom. Kolekcionarski autić ponosi se precizno obrađenim detaljima i klasičnim dizajnom, privući će svakog obožavatelja ovog slavnog filma.

Model autića u mjerilu 1:32 odlikuje se prvoklasnom kvalitetom, izdržat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Izvrsna je opcija za male i velike kolekcionare koji žele proširiti svoju kolekciju autića. Igrajući se s autićima Jada, djeca razvijaju finu motoriku, maštu i tehničku maštovitost. Njihov realističan izgled i originalne boje oduševit će svako dijete, na zabavan način otkrivajući filmske automobilske marke.

Marka Jada spada među vrhunske proizvođače licenciranih i precizno obrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i autića s daljinskim upravljanjem. Široka ponuda igračaka objedinjuje visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina12 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.