Autići Castheads Serija 5 komada Giftpack Majorette kovano dužina 7,5 cm set 5 vrsta u poklon pakiranju

Opis proizvoda

Set od 5 autića Castheads Series 5 francuske marke Majorette predstavlja sjajan poklon za svako dijete, posebno dječake od 3 godine. Licencirani metalni autići su opremljeni otvarajućim dijelovima, oprugastim kotačima i precizno izrađenim detaljima. Male i velike kolekcionare modela će obradovati poklon pakiranje, u kojem su smješteni ovi modeli: Mercedes-Benz G 500, Landrover Defender 90, Ford Mustang, Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 i Ford Bronco Wildtrak. Dužina svakog autića je 7,5 cm.

Sa vremenski neograničenim autićima Majorette, dječaci i djevojčice mogu se igrati kao vozači i trkači, mogu ih dodati drugim setovima za gradnju i stazama, ili se igrati sa njima samostalno. Oni su izvrsna opcija i za male i velike kolekcionare, koji bi željeli proširiti svoju kolekciju autića sa trkačkim i terenskim modelima automobila. Igra sa autićima pomaže djeci u razvoju fine motorike, mašte i tehničke sposobnosti. Njihov realističan izgled i originalne boje će oduševiti svako dijete.

Francuska marka Majorette već dugi niz godina donosi djeci vrhunske autiće i setove za gradnju, koje su omiljene i kod kolekcionara širom svijeta. Oni su partner velikih automobilskih marki, tako da djeci donose licencirane proizvode najviše kvalitete. Majorette igračke se ističu originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i mogu trajati u vašoj obitelji dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda je usmjeren ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina7,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.