Autići Japan Series Bonus Pack Majorette kovčići s oprugom i kolekcionarskom kutijicom 7,5 cm dužine 5 vrsta

Opis proizvoda

Zbirka automobila Japan Series Bonus Pack francuske marke Majorette predstavlja izvrstan poklon za sve djecu, posebno dječake od 3 godine. Originalni modeli automobila su opremljeni metalnim karoserijom, oprugastim kotačima i tuning dodatkom za poboljšanje izgleda automobila. Djeca se mogu radovati i na zbirka kutija, u koju mogu staviti automobil. Prvoklasni 5-dijelni set sadrži 4 automobila + 1 tajni automobil, koji su nastali na temelju stvarnih modela japanskih automobilskih marki. Navedena cijena vrijedi za 1 set automobila (5 modela), prilikom narudžbe navedite u napomeni koji set modela vas zanima.

Setovi automobila:

  1. Honda Civic Type R EK9, Nissan GT-R, Nissan Cefiro A31, Toyota Supra JZA80 + 1 tajni automobil
  2. Toyota Hiace, Nissan Cefiro A31, MItsubishi Lancer Evolution 9, Toyota Century + 1 tajni automobil
  3. Suzuki Carry, Nissan Z, Nissan Skyline GT-R, Honda Civic Type R EK-9 + 1 tajni automobil

S vremenski neograničenim automobilima Majorette, dječaci i djevojčice mogu se igrati kao vozači i vozači, mogu ih dodati drugim setovima i stazama ili se igrati s njima sami. Predstavljaju izvrsnu opciju i za male i velike zbiratelje, koji bi željeli proširiti svoju zbirku automobila japanskih automobila. Dok se igraju s automobilima, djeca razvijaju fino motoričke sposobnosti, maštu i tehničku sposobnost. Njihov realističan izgled i originalne boje oduševit će svako dijete. Dužina svakog modela je 7,5 cm.

Francuska marka Majorette već dugi niz godina donosi djeci vrhunske automobila i setove koji su omiljeni i kod kolekcionara diljem svijeta. Partner je velikih automobilskih marki, pa djeci donosi licencirane proizvode vozila najviše kvalitete. Igračke Majorette odlikuju se originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i trajat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda usmjeren je ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe. Automobili Majorette sveobuhvatno razvijaju svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Ukupna dužina7,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.