Autići Limited Edition 10 Giftpack 5 komada Majorette kovano dužina 7,5 cm set 5 vrsta u poklon pakiranju

Opis proizvoda

Set autića Limited Edition francuske marke Majorette predstavlja sjajan poklon za kolekcionare i dječake od 3 godine. Licencirana metalna autića sa otvarajućim vratima, opruženim kotačima i precizno izrađenim detaljima su napravljena na osnovu stvarnih modela automobila. U originalnom poklon pakovanju čekaju na djecu ovi prelijepi modeli: Renault Clio 16S, Bugatti Chiron Pur Sport, Chevrolet Camaro, Nissan GT-R, Porsche 911 GT3 Cup. Dužina svakog autića je 7,5 cm.

Sa vječnim autićima Majorette, dječaci i djevojčice mogu se igrati kao trkači i vozači, mogu ih dodati uz ostale setove i staze, ili se igrati sa njima samostalno. Oni su odličan izbor i za male i velike kolekcionare koji bi željeli proširiti svoju kolekciju autića sa novim limitiranim setom modela. Igra sa autićima pomaže djeci u razvoju fine motorike, mašte i tehničke predstavljivosti. Njihov realističan izgled i originalne boje očaravaju svako dijete.

Francuska marka Majorette već dugi niz godina donosi djeci vrhunske autiće i setove, koji su omiljeni i među kolekcionarima širom svijeta. Oni su partner velikih automobilskih marki, tako da djeci donose licencirane proizvode najviše kvalitete. Majorette igračke se ističu originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i mogu trajati u vašoj porodici dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda je usmjeren ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina7,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.