Autići Limited Edition 10 Giftpack 9+4 Komada Majorette kovano dužina 7,5 cm set 13 vrsta u poklon pakiranju

Opis proizvoda

Set od 13 autića Limited Edition francuske marke Majorette predstavlja originalan poklon za velike i male kolekcionare od 3 godine. Službeno licencirana metalna autića su opremljena otvarajućim dijelovima, oprugastim kotačima i precizno izrađenim detaljima. Dječaci se mogu radovati i na stilsko poklon pakiranje, u kojem su smješteni sportski i klasični modeli, koji su nastali na temelju stvarnih automobila. Dužina svakog autića je 7,5 cm.

S autićima Majorette, dječaci i djevojčice se mogu igrati kao vozači i trkači, mogu ih dodati drugim setovima za gradnju i staze, ili se igrati s njima samostalno. Oni su izvrsni izbor i za male i velike kolekcionare, koji bi željeli proširiti svoju kolekciju autića. Igra s autićima pomaže djeci u razvoju fine motorike, mašte i tehničke predodžbe. Njihov realistični izgled i originalne boje očaravaju svako dijete.

Francuska marka Majorette već dugi niz godina donosi djeci vrhunske autiće i setove za gradnju, koji su omiljeni i kod kolekcionara diljem svijeta. Oni su partner velikih automobilskih marki, tako da djeci donose licencirane proizvode najviše kvalitete vozila. Igračke Majorette se odlikuju originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i mogu trajati u vašoj obitelji dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda je usmjeren ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina7,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.