Autići Mitsubishi Lancer Evolution IX i Nissan Skyline GTR R34 Fast & Furious Twin Pack Jada kovinski s otvarajućim vratima dužina 13 cm 1:32

Opis proizvoda

Sada autića Twin Pack Legacy Series će oduševiti sve strastvene kolekcionare modela i djecu od 8 godina. U setu se nalaze metalni modeli autića, poznati iz filmske serije Brzi i žestoki - Mitsubishi Lancer Evolution IX i Nissan Skyline GTR R34. Realistični modeli autića dužine 13 cm posebno će očarati dječake, opremljeni su otvarajućim vratima i gumenim kotačima. Precizno izrađeni detalji na autićima s filmskom tematikom Brzi i žestoki donijet će djeci mnogo radosnih trenutaka tijekom igre.

Modeli autića u mjerilu 1:32 odlikuju se vrhunskom kvalitetom, izdržat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Izvrsna su opcija za male i velike kolekcionare koji žele proširiti svoju kolekciju autića. Igrajući se s autićima Jada, djeca razvijaju finu motoriku, maštu i tehničku maštovitost. Njihov realističan izgled i originalne boje oduševit će svako dijete, na zabavan način otkrivajući automobilske marke iz filmske serije Brzi i žestoki.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i autića s daljinskim upravljanjem. Široka ponuda igračaka kombinira visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina13 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.