Autić Lykan Hypersport Fast & Furious Jada metalni s otvarajućim dijelovima i gumenim kotačićima 19 cm dužina 1:24

Opis proizvoda

Automobil Lykan Hypersport obradovat će sve strastvene kolekcionare modela automobila i djecu od 8 godina. Prvoklasni model metalnog automobila Lykan Hypersport u crvenoj boji predstavlja originalnu repliku koja je nastala na temelju stvarnog modela automobila. Model automobila dužine 19 cm, poznat iz filma Fast & Furious, opremljen je otvorivim vratima, haubom i prtljažnikom. Precizno obrađeni detalji na automobilu s gumenim kotačima donijet će djeci mnogo radosnih trenutaka tijekom igre.

Modeli automobila u mjerilu 1:24 odlikuju se prvoklasnom kvalitetom, izdržat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Odličan su izbor za male i velike kolekcionare koji žele proširiti svoju kolekciju automobila. Igrajući se s automobilima Jada, djeca razvijaju finu motoriku, maštu i tehničku maštovitost. Njihov realističan izgled i originalne boje oduševit će svako dijete, a na zabavan način otkrivaju luksuzne automobilske marke.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i automobila s daljinskim upravljanjem. Široki asortiman igračaka kombinira visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 8 godina
Ukupna dužina19 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.