Autić na daljinsko upravljanje RC Buggy Spiderman Marvel Jada terenska dužina 17 cm 1:24 od 6 godina

Opis proizvoda

Terensko autić na daljinsko upravljanje RC Buggy u plavo-crvenoj izvedbi privući će svu djecu, a posebno dječake od 6 godina. Realistični RC model s figuricom Spidermana ponosi se precizno izrađenim detaljima, očarat će svakog obožavatelja filmova o Spiderman-u. Praktična 2-kanalna daljinska kontrola radi na frekvenciji 2,4 GHz, autić se može kretati naprijed-natrag i lijevo-desno. Maksimalna brzina modela je 9 km/h, domet upravljača je 30 metara. Autić i upravljač zahtijevaju 6 baterija tipa 1.5V-R03, koje nisu uključene u pakiranje.

Originalni model u mjerilu 1:24 ima ukupnu dužinu od 17 cm, izrađen je od čvrstih i izdržljivih plastika. Obožavatelji moći će isprobati svoju spretnost i preciznost u upravljanju autićem. Vježbaju fino motoriku, uče se pravilno procjenjivati udaljenosti. Prilikom zaobilaženja prepreka u unutrašnjosti razvijaju i logičko razmišljanje. Futuristički izgled i prekrasan dizajn autića potiču u djeci razvoj kreativnosti i mašte. Figurica Spidermana je sastavni dio autića, ne može se izvaditi.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i autića s radio upravljanjem. Široki asortiman igračaka u sebi spaja visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladni za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada pri razvoju igračaka surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave, obradovat će obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 8 godina
Ukupna dužina18 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.