Autić na daljinsko upravljanje RC Lykan Hypersport Fast & Furious Jada duljina 28 cm 1:16 od 6 godina

Opis proizvoda

Auto na daljinsko upravljanje RC Lykan Hypersport u stylish crvenoj izvedbi očarat će svu djecu, a posebno dječake od 6 godina. Realističan RC model s precizno obrađenim detaljima oduševit će svakog obožavatelja filmske serije Brzi i žestoki. Praktična 2-kanalna daljinska kontrola radi na frekvenciji 2,4 GHz, auto se može kretati naprijed-natrag i lijevo-desno. Model je opremljen tehnologijom USB punjenja, a u pakiranju se nalaze i baterije za daljinski upravljač (2 x AA).

Prekrasan model u mjerilu 1:16 ima ukupnu dužinu od 28 cm, izrađen je od čvrstih i izdržljivih plastika. Obožavatelji Brzih i žestokih mogu isprobati svoju spretnost i preciznost u upravljanju autom. Vježbaju finu motoriku, uče se pravilno procjenjivati udaljenosti. Prilikom zaobilaženja prepreka u unutrašnjosti razvijaju i logičko razmišljanje. Futuristički izgled i prekrasan dizajn automobila potiču u djece razvoj kreativnosti i mašte.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno obrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i automobila s daljinskim upravljanjem. Široka ponuda igračaka kombinira visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja igračaka, što će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 8 godina
Ukupna dužina28 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
BilješkaBatteries: Controller (2 x AA) Vehicle (USB charging)
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.