Autić s prikolicom French Touch Trailer Majorette kovčani s oprugom duljina 13 cm 4 različite vrste

Opis proizvoda

Autić s prikolicom French Touch Trailers od francuske marke Majorette predstavlja originalan poklon za sve djecu od 3 godine koje vole sakupljati modele autića. Licencirani modeli europskih marki automobila su opremljeni kvalitetnom metalnom karoserijom, kotačima sa oprugama i djecu će razveseliti i otvarajući dijelovi i realističan dizajn. Možete birati između 4 modela autića koji su prikazani na slikama. Navedena cijena vrijedi za 1 model autića, prilikom narudžbe navedite u napomeni koji model vas zanima.

S Majorette autićima, dječaci i djevojčice se mogu igrati utrke i vozače, mogu ih dodati drugim setovima i stazama ili se igrati s njima samostalno. Predstavljaju odličan izbor i za male i velike sakupljače, koji bi željeli proširiti svoju kolekciju klasičnih automobila. Igrajući se s autićima, djeca razvijaju finu motoriku, maštu i tehničku predstavljivost. Njihov realističan izgled i žive boje oduševit će svako dijete. Dužina svakog modela sa prikolicom je 13 cm.

Francuska marka Majorette već dugi niz godina donosi djeci vrhunske autiće i setove koji su omiljeni i među sakupljačima širom svijeta. Partner je velikih automobilskih marki, pa djeci donosi licencirane proizvode vozila najviše kvalitete. Majorette igračke se ističu originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i trajat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda usmjeren je ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe. Majorette autići sveobuhvatno razvijaju svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna dužina7,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.