Autić Volkswagen Beetle Hollywood Rides Jada kovinska s otvarajućim vratima i figuricom Wednesday 1:24

Opis proizvoda

Automobil Volkswagen Beetle s motivom omiljenog serijala Wednesday prikladan je za strastvene kolekcionare i djecu od 8 godina. Realističan model metalnog automobila dužine 19 cm očarat će dječake i djevojčice, a u pakiranju se nalazi i metalna figura Wednesday poznata iz obitelji Addams. Licencirani automobil marke Volkswagen opremljen je otvarajućim vratima. Precizno obrađeni detalji na automobilu donijet će djeci sjajne doživljaje tijekom svakodnevne igre.

Model automobila u mjerilu 1:24 odlikuje se vrhunskom kvalitetom i trajat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Izvrsna je opcija za male i velike kolekcionare koji žele proširiti svoju kolekciju automobila. Igrajući se s automobilima Jada, djeca razvijaju finu motoriku, maštu i tehničku maštovitost. Njihov realističan izgled i originalne boje oduševit će svako dijete, a na zabavan način otkrivaju automobilske marke.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figura, lijevanih kolekcionarskih predmeta i automobila s daljinskim upravljanjem. Širok asortiman igračaka objedinjuje visoku kvalitetu i osjećaj za detalje, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.