Autobus MAN Lion´s City 10 E Bus Majorette Autobus MAN Lion´s City 10 E Bus Majorette s zvukom i svjetlom, s gumiranim kotačima i otvarajućim vratima, duljina 22,5 cm

Opis proizvoda

Autobus MAN Lion´s City 10 Eod francuske marke Majorette predstavlja sjajni poklon za djecu od 3 godine. Licencirani model autobusa marke MAN sa precizno izrađenim detaljima u plavoj boji posebno sviđa dječacima. Metalna kabina u kombinaciji s gumiranim kotačima i otvarajućim vratima djeluje realistično, a dijete će se zabaviti s autom na duge sate. Autobus može proizvoditi zvukove i svijetliti, a dječaci će doživjeti prekrasna iskustva igrajući se kao vozači autobusa.

Ukupna dužina automobila je 22,5 cm. Djeca će se zabaviti s autobusom godinama, mogu ga igrati samostalno ili ga dodati svojim Majorette setovima i stazama. Predstavlja izvrsni izbor i za male i velike kolekcionare koji se bave sakupljanjem automobilskih marki. Igra s automobilom pomaže djeci u razvijanju tehničke mašte, mašte i fine motorike. Realističan izgled Majorette modela i njihovi precizno izrađeni detalji jamče visoku kvalitetu i vrhunski europski dizajn.

Francuska marka Majorette već godinama donosi djeci prvoklasne automobile i setove koji su omiljeni i kod kolekcionara diljem svijeta. Partner je velikih automobilskih marki, pa djeci donosi licencirane proizvode najviše kvalitete. Majorette igračke odlikuju se originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i trajat će u vašoj obitelji godinama. Širok asortiman proizvoda usmjeren je ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Ukupna dužina22,5 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.