Beba Albane Hearts Petals Mon Grand Poupon Corolle s smešnim smeškom i smešnim očima 36 cm od 24 meseci

Opis proizvoda

Dozvolite nam da u naručje vaše djece stavimo očaravajuću lutku Corolle iz specijalne edicije Heart Petals, s kojom će djeca otkriti čaroliju materinstva i ljepotu brige o bebi. Izvanredna lutka Albane Hearts Petals Mon Grand Poupon za djecu od 2 godine ima pažljivo obrađene detalje, a djeca će je zavoljeti i zbog prekrasne odjeće i nježne mirisne vanilije.

Lutka Mon Grand Poupon u prekrasnoj odjeći s uzorkom srca ima divne smeđe oči, koje se tijekom spavanja zatvaraju, a čak si i sisaju prst, baš kao prava beba. Svaka igra s ovom lutkom Corolle bit će pojačana trepćućim očima, koje se zatvore svaki put kada dijete smjesti lutku u krevetić. Vaše dijete će zahvaljujući vrhunskim materijalima, savršenoj izradi i ljubaznom izrazu stvoriti čvrstu vezu s ovom lutkom koja će trajati.

Prekrasna lutka Albane Mon Grand Poupon ima veličinu 36 cm i savršeno će se uklopiti u naručje vašeg djeteta. Igra s lutkom bit će nezaboravna ne samo zbog savršene veličine lutke, već i zbog nevjerojatno obrađenih detalja, nježne mirisne vanilije i mnoštva dodataka koje vam marka Corolle donosi. Originalnu lutku Mon Grand Poupon djeca mogu zahvaljujući bogatom priboru presvlačiti, hraniti, uspavljivati, liječiti ili voditi u šetnje. Lutka čak može samostalno sjediti.

Lutka Corolle iz kolekcije Heart Petals savršeno je prilagođena dobi djeteta sa svih strana. Kroz igru s lutkom Corolle, djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju svoje vlastite emocije, a zahvaljujući jedinstvenom dizajnu odjeće razvijaju maštu. Vrhunski materijali ugodni na dodir i milovanje donose djeci neometanu igru, tijekom koje djeca vježbaju finu motoriku, ali i komunikacijske vještine. Lutku Corolle perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun i sušite na zraku.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke još od 1979. godine. Tim dizajnera daje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih magazina i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i milovanje. Stavite u naručje svog djeteta najljepšu lutku na svijetu, koju možete pronaći samo kod nas.

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka
  • nježna mirisna vanilija
  • za djecu od 24 mjeseca
  • smeđe oči
  • veličina 36 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • ručno pranje na maksimalno 40°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina36 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.