Beba Babidoux Mornarsko Plava Zvjezdana Snova Mon Doudou Corolle s plavim očima i zvečka 20 cm od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Slatka lutka Babidoux Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou iz radionice francuske marke Corolle postat će prva prava prijateljica svakog mališana. Prekrasna kombinacija boja, vesela plava očica, realistično lice, nježna zvečka i idealna veličina 20 cm lutke Babidoux Navy Blue Starry Dreams stvorit će najbolju prijateljicu vašeg djeteta od samog rođenja.

Lutka Babidoux Navy Blue Starry Dreams u svom trbuhu skriva nježnu zvečku koja na djecu djeluje umirujuće i istovremeno pozitivno utječe na razvoj sluha. Lutka obučena u slatko plavo pidžamicu privući će se uz vaše dijete i umiriti ga zahvaljujući ugodnoj mirisnoj vaniliji.

Ova iznimna lutka Babidoux Navy Blue Starry Dreams ima asimetrično lice s plavim očima, koje izgleda ljudski i od prve će trenutka osvojiti srce vašeg djeteta. Neupadljivi miris vanilije i mekano, lagano tijelo pobrinut će se za slatki, ničim ometani san. Nježni prstići djece već pri prvom dodiru otkrit će materijale ugodne za maženje i grljenje, a zahvaljujući dugoj kapici, ručicama i nožicama, djeca će od malih nogu vježbati ispravan hvat.

Sigurnost je u Corolle na prvom mjestu, tako da je lutka savršeno prilagođena dobi djeteta. Plave oči lutke Mon Doudou, koje su uvijek sjajne i vesele, obojene su trajnom bojom. Tako ne postoji opasnost da ih djeca svojim istraživačkim prstićima iskopaju i ozlijede se. Materijal od kojeg je lutka napravljena vrlo je ugodan na dodir i djeluje prirodno, gotovo kao koža. Lutku Babidoux Mon Doudou možete prati u perilici na blagom ciklusu na 30°C. Lutka ima ušivenu oznaku na koju roditelji mogu napisati kontaktne podatke, tako da se u slučaju gubitka lutka uvijek vrati svojoj vlasnici.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera daje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U svim lutkama ove marke spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od brižnih roditelja, vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svog mališana najljepšu lutku na svijetu koju možete pronaći samo kod nas.

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka
  • s zvečkom
  • nježan miris vanilije
  • prikladna od rođenja
  • plave oči
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • pranje na blagom ciklusu na 30°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.