Beba Bébé Calin Capucine Mon Premier Poupon Corolle s smešnim smeškom i smešnim smeškom 30 cm od 18 meseci

Opis proizvoda

Najljepša lutka pod suncem obradovat će vašu djecu mirisnim zagrljajem koji će biti jednako nezaboravan kao zagrljaj voljenog roditelja. Lutka Bébé Calin Capucine Mon Premier Poupon za djecu od 18 mjeseci spremna je za njegu koju će joj vaše dijete pružiti. Tijelo lutke Capucine ugodno je na dodir i za grljenje zahvaljujući mekanim zrnima koja lutki omogućuju samostalno sjedenje ili ležanje. Lutka Corolle ima jedinstvene asimetrične crte lica koje joj daju ljudski i simpatičan izgled.

Lutka odjevena u uzorčane pidžame ima prodorne smeđe oči koje izgledaju kao žive, tako da će igra s lutkom djeci nalikovati brizi o pravom dojenčetu. Svaku igru s ovom lutkom Corolle dodatno će obogatiti trepćuće oči koje se zatvaraju svaki put kada dijete smjesti lutku u krevetić. Vaše dijete će zahvaljujući prvoklasnim materijalima, savršenoj izradi i ljubaznom izrazu stvoriti čvrstu vezu s ovom lutkom koja će trajati.

Jedinstvena lutka Bébé Calin Capucine ima veličinu 30 cm, tako da će savršeno odgovarati u naručje vašeg djeteta. Igra s njom bit će neprocjenjiva zahvaljujući njenoj veličini, ali i savršeno obrađenim detaljima, mekoj koži i mekanom tijelu. Jedinstvenost lutke Corolle krije se i u nježnom mirisu vanilije koji djeluje umirujuće i ne nestaje ni nakon mnogih pranja. Prekrasnu lutku s smešnim trepćućim očima vaša djeca mogu hraniti, kupati, presvlačiti, ali zahvaljujući ogromnom broju dodataka i oblačiti.

Lutka Capucine u uzorčanoj pidžami savršeno je prilagođena dobi djeteta sa svih strana. Prvoklasni materijali ugodni na dodir i maženje donose djeci igru bez ometanja, tijekom koje djeca vježbaju finu motoriku, ali i komunikacijske vještine. Kroz igru s lutkom Bébé Calin djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju svoje vlastite emocije, dok jedinstveni dizajn odjeće potiče njihovu maštu. Lutku Corolle perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun i sušite na zraku.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera daje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svog mališana najljepšu lutku na svijetu koju možete pronaći jedino kod nas.

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka
  • s punjenjem od zrnaca
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 18 mjeseci
  • smeđe trepćuće oči
  • veličina 30 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • ručno pranje na maksimalno 40°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina30 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.