Beba Mini Calin Zec Mon Premier Poupon Corolle s smešnim očima 20 cm od 18 meseci

Opis proizvoda

Jedinstvena beba Mini Calin Rabbits iz radionice francuske marke Corolle spremna je za brigu vašeg djeteta. Dopustite nam da obradujemo vašu djecu prekrasnom lutkom s smešnim očima, koja će od prvog trenutka postati nerazdvojna prijateljica svakog djeteta. Ova prekrasna lutka s nevjerojatno razrađenim detaljima osvojit će svako dijete nježnim mirisom vanilije i najboljim materijalima koji su ugodni na dodir i maženje.

Prekrasna lutka Corolle ima idealnu veličinu od 20 cm, tako da će se savršeno uklopiti u naručje vašeg djeteta. Lutka za djecu od 18 mjeseci ima lagano, mekano tijelo, obučena je u lijepe kombinezone sa zekoima i samo čeka trenutak kada će je vaše dijete privinuti uz sebe i brinuti se o njoj. S lutkom Mini Calin Rabbits djeca se mogu igrati roditelja od najranije dobi, mogu je hraniti, presvlačiti, uspavljivati, grliti i nositi svuda sa sobom.

Izvanredna lutka Mini Calin Rabbits privlači pažnju djece asimetričnim licem, koje zahvaljujući ovom oblikovanju izgleda vrlo realistički, ljudski i simpatično. Vesela lutka s smešnim očima i mirisom vanilije, koja se ne gubi ni nakon pranja, izrađena je od materijala ugodnih na dodir. Igra s lutkom Corolle razvija dječju maštu i kreativnost te ih približava svijetu odraslih. Briga o prekrasnoj lutki Corolle pomaže djeci da vježbaju komunikacijske vještine i upoznaju vlastite emocije.

Lutka Mini Calin savršeno je prilagođena dobi djeteta sa svih strana. Smešna očima lutke Mini Calin, koja su uvijek sjajna i vesela, obojena su trajnom bojom i ne postoji opasnost da ih djeca svojim istraživačkim prstima ogrebu. Lutku Mini Calin Rabbits perite ručno na maksimalno 40°C koristeći samo blagi tekući sapun i sušite je na zraku, ne u sušilici rublja.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera daje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svog mališana najljepšu lutku na svijetu, koju možete pronaći jedino kod nas.

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka
  • nježan miris vanilije
  • za djecu od 18 mjeseci
  • smešna očima
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • ručno pranje na maksimalno 40°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.