Beba Miss Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou Corolle s plavim očima 25 cm od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Dozvolite nam da u naručje vašeg beba stavimo mekušnu lutku s pažljivo obrađenim detaljima, s kojom će odmah stvoriti vezu za cijeli život. Prekrasna lutka Miss Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou iz radionice francuske marke Corolle postat će najbolja prijateljica vašeg beba od prvog trenutka. Prekrasna kombinacija nježnih boja, vesela plava očica, realističan izgled lica i idealna veličina 25 cm lutke Corolle stvorit će najbolju prijateljicu vašeg beba od rođenja.

Lutka Miss Navy Blue Starry Dreams odjevena u tamnoplave marame s prekrasnim detaljima privući će se vašem djetetu i umiriti ga zahvaljujući mirisu vanilije, ali i najnježnijim materijalima. Ova ugodna miris vanilije privući će dječju pažnju toliko da će se rado ponovno i ponovno vraćati lutki Miss Navy Blue Starry Dreams.

Jedinstvena lutka Miss Navy Blue Starry Dreams ima asimetrično lice s plavim očima, što joj daje realističan izgled. Neupadljivi miris vanilije i mekano, lagano tijelo pobrinut će se za slatki, neometani san. Nježni prstići djece već pri prvom dodiru otkrit će materijale ugodne za maženje i grljenje. Zahvaljujući dugom pletenici sa zlatnom mašnom, ručicama i nožicama, djeca već od malih nogu vježbaju ispravan hvat.

Plave oči lutke Mon Doudou, koje su uvijek sjajne i vesele, oslikane su trajnom bojom. Tako ne postoji opasnost da ih djeca svojim istraživačkim prstićima oštete. Materijal od kojeg je lutka napravljena vrlo je ugodan na dodir i djeluje prirodno, gotovo kao koža. Lutku Mon Doudou možete prati u perilici na blagom ciklusu na 30°C. Lutka ima ušivenu oznaku, na koju roditelji mogu napisati kontaktne podatke, a u slučaju gubitka lutka će se uvijek vratiti svojoj vlasnici.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera oživljava lutke Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih magazina i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Stavite u naručje svog djeteta najljepšu lutku na svijetu, koju možete pronaći samo kod nas.

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka
  • umirujući miris vanilije
  • prikladna već od rođenja
  • plave oči
  • veličina 25 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • pranje na blagom ciklusu na 30°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.