Beba Miss Starry Dreams Mon Doudou Corolle s plavim očima 25 cm od 0 mj

Opis proizvoda

Prekrasna beba Miss Starry Dreams Mon Doudou iz radionice francuske marke Corolle postat će najbolja prijateljica vašeg mališana od prvog trenutka. Dopustite nam da u naručje vašeg djeteta stavimo mekanu lutku s pažljivo obrađenim detaljima, s kojom će odmah stvoriti vezu za cijeli život. Lutka Miss Starry Dreams, odjevena u svijetloružičaste haljinice s prekrasnim detaljima, privući će se vašem djetetu i umiriti ga zahvaljujući mirisu vanilije, ali i najfinijim materijalima. Ova ugodna miris vanilije privući će dječju pažnju toliko da će se za lutkom Miss Starry Dreams rado posezati iznova i iznova. Prekrasna kombinacija nježnih boja, vesela plava očica, realistična lica i idealna veličina 25 cm od lutke Corolle stvorit će najbolju prijateljicu vašeg djeteta od rođenja.

Jedinstvena lutka Miss Starry Dreams ima asimetrično lice s plavim očima, zbog čega djeluje realističnije. Neupadljiv miris vanilije i mekano, lagano tijelo pobrinut će se za slatki, neometani san. Nježni prstići djece već pri prvom dodiru otkrit će materijale ugodne za maženje i grljenje. Zahvaljujući dugom pletenici s mašnom, ručicama i nožicama, djeca od malih nogu vježbaju ispravan hvat. Plave oči lutke Mon Doudou, koje su uvijek sjajne i vesele, oslikane su trajnom bojom. Tako ne postoji opasnost da ih djeca svojim istraživačkim prstićima izgrebu i ozlijede se. Materijal od kojeg je lutka napravljena vrlo je ugodan na dodir i djeluje prirodno, gotovo kao koža. Lutku Mon Doudou možete prati u perilici na blagom ciklusu pri 30°C. Lutka ima ušiveni etiketu, na koju roditelji mogu napisati kontaktne podatke, a u slučaju gubitka, lutka će se uvijek vratiti svojoj vlasnici.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera udahnuo je život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Stavite u naručje svog mališana najljepšu lutku na svijetu, koju možete pronaći samo kod nas.

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka
  • umirujući miris vanilije
  • prikladna od rođenja
  • plave oči
  • veličina 25 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • pranje na blagom ciklusu pri 30°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina25 cm
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.