Beba Rosy Balerina Set Mini Corolline Corolle plava kosa i plave oči 20 cm 3 dodatka

Opis proizvoda

Barbika Rosy objavila svoje željeno zanimanje. Postat će balerina! Prekrasna barbika Rosy Ballerina Set Mini Corolline ima veličinu od 20 cm, što je čini savršenom barbikom za torbu ili džep. Barbika je zahvaljujući svojoj veličini idealan suputnik na putovanjima, jer stane doslovno svugdje. Njezina duga plava kosa spremna je za češljanje i stvaranje raznih frizura, a tome će pomoći očaravajuća diadema kao za princezu.

Barbika Rosy ima u svom ormaru 3 dodatka - ružičasti pulover, baletne čarape i diadema. Jedinstvena barbika Rosy Ballerina Set Mini Corolline jednostavno je barbika iz snova i osvojit će srca djece, ali i vas, roditelja. Igra s barbikom bit će nezaboravna ne samo zahvaljujući savršenoj veličini barbike, već i zbog nježne mirisne vanilije. Barbika Corolle savršeno je prilagođena dobi djeteta sa svih strana.

Kroz igru s barbikom Corolle, djeca se približavaju svijetu odraslih i upoznaju vlastite emocije, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu odjeće razvijaju maštu. Prvoklasni materijali ugodni na dodir i maženje donose djeci neometanu igru, tijekom koje djeca vježbaju finu motoriku, ali i komunikacijske vještine.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše barbike od 1979. godine. Tim dizajnera daje život barbkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U barbkama Corolle spajaju se prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim priznanjima od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio barbkama Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. Uzmite u naručje svoje dijete najljepšu barbiku na svijetu, koju možete pronaći jedino kod nas.

Karakteristike

  • barbika Mini Corolline Rosy
  • duga plava kosa i plave oči
  • nježna mirisna vanilija
  • 3 dodatka
  • za djecu od 3 godine
  • veličina 20 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • ručno pranje na maksimalno 40°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.