Bio trgovina s espresso aparatom za kavu Coffee House Smoby s blagajnom i skenerom sa svjetlom i zvukom 63 dodataka

Opis proizvoda

Bio trgovina s epsresso aparatom za kavu Coffee House, francuskog proizvođača Smoby, vrhunska je igračka, s kojom će se zabavljati dječaci i djevojčice od 3. godine starosti. Trgovina za djecu replika je prave trgovine i nudi brojne mogućnosti za igru. Ugrađena blagajna s pretincem koji se otvara, s novčanicama i kovanicama zasigurno će zabavljati sve male trgovce, a espresso aparat za kavu s različitim punjenima razveseliti će male kavoljupce s ukusnom kavom. Cjelokupnu kupovinu kupac može provjeriti na kartici kupovine, koja služi kao račun, koji nakon plaćanja izlazi iz terminala za plaćanje. 

Kupci kupovinu mogu obaviti i pomoću kartice za plaćanje, preko terminala. Trgovina za djecu opremljena je i s mikrofonom i elektroničkim skenerom, koji ima značajne zvukove i svijetli. Bio trgovina opremljena je i praktičnim satom, koji je postavljen iznad aparata za kavu, a pored njega je i natpis otvoreno ili zatvoreno (na engleskom i francuskom), koji djeca mogu mijenjati s obzirom na radno vrijeme. Coffee House ne nudi samo prodaju kave, već i mnogo drugih dobrota, koje mali kupci mogu kupiti. Dječja trgovina djeci nudi set od 63 dodataka, među kojima su razne kutije s pahuljicama, kolači, kolačići, bomboni, mlijeko, više vrsta voća, pekarski proizvodi i slastice. 

Dio trgovine su i tanjuri s priborom, šalice, novčanice, kovanice, kreditna kartica, pladanj za doručak te drugi izvrsni dodaci. Sve dodatke mali prodavači mogu posložiti na police, na kojima su barkodovi zajedno s cijenom. Voće, povrće, te također kruh i kolači, lijepo su spremljeni na prednjem dijelu trgovine. Visina dječje trgovine iznosi 90 cm, a ukupne dimenzije igračke su 60*60*90 cm. Na trgovini su ilustrirane originalne sličice, natpisi te jednako tako radno vrijeme. 

Kavana s blagajno zabavna je realistična igra, koja istovremeno doprinosi pri razvoju djece. Igrom s manjim dodacima razvija se njihova fina motorika i spretnost pokreta. Ovo je idealna igračka za djecu, koja vole smišljati razne zgode i igrati se odraslih. Pri igri s prijateljima te braćom i sestrama, poboljšati će i komunikacijske vještine, brže uspostavljati društvene kontakte i razvijati svoju kreativnost te vještinu improvizacije. Prilikom igre trgovaca i kupaca približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti za vlastite postupke. 

Smoby već godinama djeci donosi samo vrhunske igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te suvremen izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije60*60*90 cm
Ukupna visina90 cm
Dimenzije pakiranja50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.