Box za doručak Lunchbox Rose Gold Jeune Premier 100% nehrđajući čelik luksuzno izdanje 21*16 cm

Opis proizvoda

Box za deset ili prije nakitna kutijica? Vaša školarica će uživati u svojoj pauzi za ručak još više zahvaljujući luksuznom boxu iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier. Zlatoružičasti box za deset Jeune Premier je inspiriran retro kutijicama za ručak i vaša djeca će se s njim uputiti na sjajnu avanturu. Prekrasna zlatoružičasta boja boxa savršeno se slaže s klasičnim retro dizajnom.

Box za deset Lunchbox Rose Gold je kao stvoren da zaštiti školski ručak od razlivanja ili prosipanja, ali istovremeno je i prekrasan modni dodatak. Ovaj prekrasni rose gold box za deset može zaštititi gumica s bilo kojim motivom, koju možete kupiti djeci prema njihovom stilu. Desetni box Jeune Premier odražava najmoderniji stil u dječjoj i tinejdžerskoj modi, zbog čega će vaša djeca s pravom biti ponosna na svoje nove školske potrepštine.

Dizajn, luksuz i kvaliteta

Dovoljan je samo jedan pogled na ovaj dizajnerski i beskrajno elegantni box za deset i djeca će se veseliti školi kao nikad prije. Luksuzni desetni box Jeune Premier je izrađen od 100% nehrđajućeg čelika, a visoka kvaliteta materijala jamči dugotrajnost. Box za deset je lagan kao pero - prazan teži samo 390 grama, ima zapreminu od 2,2 litre i može se prati u perilici za suđe.

Ljepota originalnog desetnog boxa Jeune Premier krije se u njegovim detaljima. Njegova zapremina od 2,2 litre možda neće puno reći djeci, ali važnije je da u njega bez problema stane ukusni ručak. Dovoljno je skinuti gumicu, otvoriti box i uživati u odličnom ručku. Ovaj stilski box za deset Jeune Premier neizostavan je dio opreme svake školarke koja već u ranom dobu voli modu. Upravo zbog toga su dizajneri Jeune Premiera posvetili veliku pažnju njegovom dizajnu.

Sami su roditelji i znaju da se u školu ide s radošću upravo onda kada djeca mogu ponijeti sa sobom prekrasne školske potrepštine. Zaboravite na ručak zapakiran u plastičnu vrećicu i umotajte djeci ukusni ručak u luksuzni box, koji će školske kolegice lako pomiješati s nakitnom kutijicom. Dajte djeci da se upuste u svijet mašte i kreativnosti s prekrasnim boxom za deset i pustite im da slobodno izraze svoj modni stil. Dizajn boxa za deset ručno je osmišljen i već na prvi pogled nosi znakove originalnosti, koje nećete tako lako pronaći drugdje, a pobrinut će se da vaša kći ide u školu s radošću.

Svojstva

  • luksuzni box za deset Jeune Premier
  • nehrđajući čelik
  • težina 390 g
  • zapremina 2,2 litre
  • dimenzije 21*6,5*16 cm
  • dizajniran u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije21*6,5*16 cm
Težina390 g
Volumen L2,2 l
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.