Bubica Babipouce Mornar Plavi Zvjezdasti Snovi Mon Doudou Corolle s smešnim smeškom i smešnim usnama 28 cm od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Ikonična lutka Babipouce Navy Blue Starry Dreams Mon Doudou iz radionice francuske marke Corolle je prva igračka s kojom bi se vaše dijete trebalo upoznati. Prekrasna kombinacija boja, vesela smeđa očica, realističan izgled lica i idealna veličina 28 cm lutke Babipouce Navy Blue Starry Dreams stvorit će najbolju prijateljicu vašem malenom od rođenja.

Lutka Babipouce Navy Blue Starry Dreams obučena u plavu pidžamu s zvjezdicama privući će se vašem djetetu i umiriti ga zahvaljujući mirisu vanilije, ali i najfinijim materijalima. Najzanimljiviji detalj ove lutke su napućena usnica, u koje lutka stavlja prst i sisati ga kao pravo dojenče.

Ova izvanredna lutka Babipouce Navy Blue Starry Dreams ima asimetrično lice s smešnim očima koje izgleda ljudski i od prvog trenutka osvoji srce vašeg djeteta. Neupadljivi miris vanilije i mekano, lagano tijelo pobrinut će se za slatki, nesmetani san. Nježni prstići djece već pri prvom dodiru otkrivaju materijale ugodne na dodir i grljenje, a zahvaljujući dugoj kapici, ručicama i nožicama, djeca od malih nogu vježbaju ispravan hvat.

Sigurnost je u Corolle na prvom mjestu, tako da je lutka savršeno prilagođena dobi djeteta. Smeđa očica lutke Mon Doudou, koja su uvijek sjajna i vesela, oslikana su trajnom bojom. Tako ne postoji opasnost da ih djeca svojim istraživačkim prstićima iskopaju i povrijede se. Materijal od kojeg je lutka napravljena vrlo je ugodan na dodir i izgleda prirodno, gotovo kao koža. Lutku Babipouce Mon Doudou možete prati u perilici rublja na blagom ciklusu na 30°C. Lutka ima ušivenu oznaku, na koju roditelji mogu napisati kontaktne podatke, a u slučaju gubitka lutka će se uvijek vratiti svojoj vlasnici.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera udahnjuje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U svim lutkama ove marke spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od brižnih roditelja, vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i milovanje. Uzmite u naručje svog mališana najljepšu lutku na svijetu, koju možete pronaći samo kod nas.

Karakteristike

  • mekana i lagana lutka
  • nježan miris vanilije
  • prikladna od rođenja
  • smeđa očica i napućene usnice
  • veličina 28 cm
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • pranje na blagom ciklusu na 30°C
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Ukupna visina28 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.