Česalica za frizerku s tamnom kosom My Beauty Styling Head Smoby izrada frizura s 23 dodatka

Opis proizvoda

Česalica s tamnosmešnim kosem My Beauty Styling Head iz radionice francuskih dizajnera Smoby predstavlja savršen poklon za svu djecu, a posebno djevojčice od 3 godine. Igrajući se u frizerskom zanimanju, isprobavaju svoje vještine i spretnost u češljanju i stvaranju frizura na realističnom modelu lutke s tamnosmešnim kosem. Dječja česalica opremljena je s 3 protuklizne usisne čašice, zahvaljujući kojima se čvrsto drži na svakoj ravnoj i glatkoj površini. Male frizerke imat će na raspolaganju set od 23 dodatka, među kojima će pronaći češalj, sprej za kosu, sjajilo za usne, gumice, ukosnice, perlice i alat za pletenje i stvaranje frizura. Model česalice također je opremljen termosenzitivnim usnama, koje mogu promijeniti boju pri promjeni temperature.

Model frizerske glave ima visinu do 26 cm, kvalitetna i nježna kosa olakšat će djevojčicama rad i pružiti im realistične doživljaje. U donjem dijelu modela nalazi se prostor za pohranu, gdje mogu pospremiti sve dodatke nakon igre. Vrhunska igračka prvoklasne kvalitete s zaobljenim rubovima prilagođena je malim dječjim rukama, djevojčice već od malih nogu vježbaju stvaranje frizura i otkrivaju kako pravilno koristiti frizerske dodatke. Poboljšavaju svoju finu motoriku, razvijaju maštu i kreativnost, otkrivaju nove načine oblikovanja kose. Uče se koncentrirati na detalje, igrajući se u frizerskom zanimanju, približavaju se svijetu odraslih i stječu osjećaj odgovornosti.

Ukupne dimenzije modela su 21*16,5*26 cm. Francuski proizvođač Smoby donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom već dugi niz godina. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost, privlače svako malo dijete. Proces proizvodnje igračaka Smoby strogo se kontrolira, a igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije21*17*26 cm
Dimenzije pakiranja28*18*30 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.