Cipele Sandali Bijeli Mon Grand Poupon Corolle za 36 cm lutku od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Sandale iz nove kolekcije savršeno pristaju lutki Corolle kao Pepeljugi. Prekrasne cipele Sandals White za lutku Mon Grand Poupon iz radionice francuske marke Corolle ne smiju nedostajati u obaveznoj opremi vašeg djeteta! Jedinstvene sandale u bijeloj boji savršene su za lutku veličine 36 cm i savršeno će upotpuniti svaki outfit koji vaše dijete odabere za svoju lutku. Zahvaljujući ovim izvanrednim cipelama, svaka igra s lutkom bit će sjajno iskustvo kojem će se djeca vraćati iznova i iznova.

Uz prekrasne sandale u bijeloj boji, djeca mogu svoju lutku presvlačiti i obuvati kad god požele. Savršeno obrađeni detalji ovog dodatka za lutku i vrhunski materijali obogatit će svaku igru s lutkom, koja razvija dječju maštu, ali i komunikacijske vještine i taktilnu osjetljivost.

Igra na profesije vrlo je važna u ranom djetinjstvu, jer djeca osim ostalog upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući ogromnom broju dodataka Corolle, djeca mogu svoje lutke hraniti, presvlačiti, uspavljivati ili kupati, uvijek u društvu najboljih i najljepših igračaka. Cipele Corolle perite pomoću spužve ili krpe uz korištenje blagog tekućeg sapuna.

Omiljena francuska marka Corolle donosi u naručje vaše djece najljepše lutke od 1979. godine. Tim dizajnera udahnjuje život lutkama Corolle u malom romantičnom gradiću Langeais u francuskoj regiji Loire Valley. U lutkama Corolle spajaju se vrhunska kvaliteta, prekrasan francuski dizajn i naglasak na jedinstvenim detaljima.

Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, ali i mnogim drugim nagradama od vodećih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Neizostavni dio lutaka Corolle su najbolji materijali koji ispunjavaju stroge europske norme i ugodni su na dodir i maženje. U naručje svog djeteta stavite najljepšu lutku na svijetu s modernim dodacima.

Karakteristike

  • sandale za lutku Corolle
  • za lutku veličine 36 cm
  • od 24 mjeseca
  • detalji prilagođeni dobi djece
  • prekrasan francuski dizajn
  • vrhunska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.