Čistački kolica s usisavačem Vacuum Trolley Clean Home Écoiffier s 8 dodacima

Opis proizvoda

Čistač za kućanstvo s usisavačem Vacuum Trolley Écoiffier će obradovati svu djecu, posebno djevojčice od 3 godine, koje vole igrati igre kućanstva. Čistač sadrži 8 dodataka, uključujući plavi usisavač sa žutim kotačima, lopaticu, metlicu, strugač za prozore i čistač za čišćenje. Stabilni čistač sa 3 kotača omogućuje lako rukovanje, a ručke su prilagođene za male dječje ruke. Donji dio čistača je rezerviran za usisavač, što omogućuje djeci da brzo prenesu cijeli set gdje god im je potreban.

Čistač je opremljen prostorom za pohranu za vješanje i spremanje svih dodataka za čišćenje. Igra kućanstva razvija dječju maštu i kreativnost. Djeca ne samo da se zabavljaju, već i uče odgovornosti. Pomažu roditeljima, čiste svoju sobicu i tako se približavaju svijetu odraslih. Originalni čistač je napravljen od prvoklasne plastike, privući će djecu na prvi pogled i zajedno sa dodacima pružiti im mnogo realističnih iskustava.

Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci originalne igračke koje zadovoljavaju najviše europske kriterije, zbog čega su igračke Écoiffier pogodne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo sa proizvodima proizvedenim u Kini, francuski proizvođač se ističe svojim stilskim dizajnom koji je utjecan najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije22*31*58 cm
Ukupna visina58 cm
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.