Cvjećarnica s izradom ukrasnih cvjetova Crea Deco Flowers Set Smoby 200 dodataka s uređajem za spajanje tekstilnih listića od 5 godina

Opis proizvoda

CVjećarnica s izradom ukrasnih cvjetova Crea Deco Flowers Set od francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrsnu igračku za kreativnu djecu od 5 godina, koja će otvoriti svoju prvu cvjećarnicu. Kreativna igračka za izradu cvjetova omogućit će dječacima i djevojčicama stvaranje i spajanje ukrasnih cvjetova, dok kombiniraju različite tipove šarenih latica i spajaju ih pomoću mehaničkog uređaja. Djeca stavljaju pojedinačne dijelove cvijeta u stroj i zatim ih pod laganim pritiskom spajaju s ostalim dijelovima.

Kreativni set sadrži čak 200 dodataka, među kojima je uređaj za oblikovanje i bogat set za izradu do 36 ukrasnih cvjetića. Cvjećarice se mogu osloniti i na ilustrirani priručnik s uputama, koji donosi savjete o tome kako radi stroj za cvijeće i način njihove izrade. Uređaj za izradu cvjetova izrađen je od čvrstih i izdržljivih plastika s baršunasto glatkom površinom i zaobljenim rubovima. Donijet će djeci realistične doživljaje tijekom igre na proizvođače ukrasnih cvjetova, kojima će ukrasiti poklon za svog bližnjeg.

U cvjećarnici će se igrati i više djece, prijatelji i braća i sestre. Zajedno će naučiti pripremati cvijeće, uspoređivati svoje prijedloge i birati najbolje kombinacije cvjetnih latica. Približavaju se svijetu odraslih, stječu osjećaj odgovornosti i istovremeno razvijaju maštu i kreativnost. Poboljšavaju svoju finu motoriku i logičko razmišljanje, brže se socijaliziraju i treniraju svoje komunikacijske vještine. Uz cvjećarnicu može se kupiti i dodatni materijal za izradu cvjetova, koji nudimo u našoj e-trgovini.

Dimenzije stroja za cvijeće su 14*15*18 cm. Smoby već dugi niz godina donosi djeci igračke s pravim francuskim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila tijekom veselih igara sigurna i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano razvijaju vašu djecu, oblikuju njihovu osobnost i privlače svako dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 5 godina
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije14*15*18 cm
Dimenzije pakiranja27*10*30 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.