Didaktička kocka Kaboom Cube Little Smoby sastavljanje različitih vrsta životinja za finu motoriku s 15 dodataka od 18 mj.

Opis proizvoda

Didaktička kocka Kaboom Cube Little francuskog proizvođača Smoby predstavlja odličnu igračku za dječake i djevojčice od 18 mjeseci, koja im pomaže u razvoju. Originalna kocka u nježnoj plavoj boji izrađena je od vrhunskog plastike s baršunasto glatkom površinom i zaobljenim rubovima, tako da se s njom sigurno mogu igrati i najmanja djeca. Mogu se radovati 15 komada, s kojima će vježbati sastavljanje različitih životinja. Pojedini dijelovi životinja lako se mogu priključiti na didaktičku kocku, pri čemu se mogu kombinirati i dijete tako može stvoriti nove vrste životinja.

Pri pritisku gornjeg dijela, pojedini dijelovi se odvoje od kocke i dijete može ponovno početi sastavljati. Didaktička kocka je opremljena i prostorom za pohranu, u koji djeca mogu pospremiti pojedine dijelove nakon igre. Pri sastavljanju životinja, djeca vježbaju fino motoričke sposobnosti, razvijaju maštu i kreativnost. Kreativna didaktička kocka donijet će djeci radost prilikom stvaranja zabavnih životinja, a njen promišljen dizajn osigurava da će zabaviti vaše najmlađe na duže vrijeme. Djeca pri igri s didaktičkom kockom istražuju i različite strukture površina, otkrivaju nove boje i oblike.

Dimenzije didaktičke kocke su 15*16*18 cm. Smoby je renomirani francuski proizvođač plastičnih igračaka za djecu. Plastika je čvrsta, izdržljiva, ali istovremeno nježna i glatka za dječje ruke, baršunasta na dodir. Proces proizvodnje igračaka strogo se kontrolira i ispunjava najviše sigurnosne kriterije. Od 2020. godine proizvođač je počeo koristiti reciklirane kartonske ambalaže za proizvode, čime je uspio smanjiti utjecaj na okoliš do 90%, a također nudi širok asortiman igračaka koje se proizvode od recikliranih plastika.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije15*16*18 cm
Dimenzije pakiranja17*17*20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.