Didaktička košarica s jedrilicom i sklopivim tornjem Awakenings i set za kupanje Little Smoby s 8 kockama i 6 šalica za finu motoriku od 12 mj.

Opis proizvoda

Didaktička košara s jedrilicom i sklopivim tornjem od francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvrstan poklon za dječake i djevojčice od 12 mjeseci. Prvoklasne igračke pomažu djeci u razvoju fine motorike, kognitivnih sposobnosti i mašte. U setu se nalazi jedrilica u plavo-bijeloj izvedbi sa stražnjim lopatkastim kotačem i otvorom sprijeda, na koji se može pričvrstiti konopac i dijete može vući čamac za sobom uz vodu. Igrajući se mornarima, razvijaju maštu i kreativnost, provode vrijeme na svježem zraku ili se igraju u kadi. Dimenzije čamca su 21*13*20 cm.

Sklopivi toranj Bio Magic Tower očarat će djecu s 6 šarenih šalica koje se savršeno uklapaju jedna u drugu, od najveće do najmanje. Sklopive šalice ukrašene su prirodnim uzorcima, među kojima su sunce, oblaci, bubamare, leptiri, zvjezdice i mjeseci. Sklopivi toranj razvija dječje osjete, upoznaju nove boje, poboljšavaju svoju finu motoriku. Prikazane oblike na šalicama istražuju prstima, nježne boje potiču njihovu maštu i kreativnost. Šalice imaju zaobljene oblike i mogu se koristiti u igri u pijesku ili vodi. Visina sklopljenog tornja je 40 cm.

U kolekciji se nalazi i didaktička košara Shape Sorter - opremljena je praktičnom ručkom, a na gornjem poklopcu nalaze se otvori različitih oblika kroz koje dječaci i djevojčice umetnu 8 šarenih kocaka. Na zabavan način razvijaju prostornu percepciju, logičko razmišljanje, upoznaju nove oblike i figure, uče umetati kocke u odgovarajuće otvore. Didaktička košara se zahvaljujući ručki lako može ponijeti na izlet, posjet ili odmor. Njene dimenzije su 17*19,4*13,5 cm.

Smoby već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke s vlastitom, originalnom idejom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak za dječje ruke, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču kreativnost i individualnost kod djece, privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja30*12*21 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.