Didaktički stol s piramidom BB Abrick Écoiffier 21 dijelova s aktivnostima i umetnutim kockicama od 12 mj.

Opis proizvoda

Didaktički stolić BB Abrick od francuskog proizvođača Écoiffier predstavlja prekrasan poklon za dječake i djevojčice od 12 mjeseci. Dječji stolić se sastoji od 21-dijelnog seta, a dio njega je i set didaktičkih kocki u nježnim bojama, koje će djeca stavljati u odgovarajuće otvore na stoliću. Zanimat će ih i piramida, naučit će slagati pojedinačne dijelove jedan na drugi, od najmanjeg do najvećeg, a mogu se veseliti i kocki u obliku medvjedića. Stolić je opremljen praktičnim poklopcem s otvorima za ubacivanje kocki, ispod kojeg se nalazi praktični prostor za pohranu kocki. Stolić je visok 27 cm od poda, vaši najmanji ga mogu bez problema dosegnuti.

Stolić i kocke su izrađeni od čvrste plastike s zaobljenim rubovima za maksimalnu sigurnost djece. Nježno bojanje djeluje harmonično i umirujuće na djecu. Kroz planiranje, dizajniranje i slaganje građevina od kocki, djeca razvijaju logičko i prostorno razmišljanje. Istražuju kako se pojedine kocke uklapaju, zanimaju se za vanjski svijet. Manipulacijom s kockama jačaju finu motoriku i ručne vještine. Stolić s kockama doprinosi fizičkom i mentalnom razvoju djeteta i stoga ne smije nedostajati u dječjoj sobi.

Dimenzije stolića su 42*42*27 cm. Francuski proizvođač Écoiffier proizvodi kvalitetne plastične igračke već nekoliko desetljeća, ne sadrže štetne tvari i sigurne su za vaše najmlađe. Originalne igračke iz kolekcije BB Abrick zadovoljavaju najviše europske kriterije i pomažu djeci razvijati njihove sposobnosti od najranije dobi. Francuska tvrtka Écoiffier donosi dječacima i djevojčicama igračke utjecane najnovijim trendovima po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije42*42*27 cm
Ukupna visina27 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.