Dreveno vozilo patka Duck Push Vehicle Eichhorn s vodičkom ručkom duljina 45 cm od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Drveno autić Kačićka Duck Push njemačkog brenda Eichhorn predstavlja izvrsni poklon za dječake i posebno djevojčice od 12 mjeseci. Šareno autić u obliku patke izrađeno je od prvoklasnog drveta, a zahvaljujući 2 kotačića s silikonskim završetkom, dijete ga može jednostavno manipulirati. Patka u obliku autića opremljena je ručkom za vođenje dužine 45 cm, što omogućuje djetetu da je gura ispred sebe tijekom igre i da se s njom može šetati u bilo koje vrijeme. Patka pomaže djetetu razvijati maštu i kreativnost, dizajnirana je za najmanju djecu, a klasični prirodni materijal je ugodan na dodir.

Drvene igračke su važne za razvoj svakog djeteta, povećavaju aktivnost njegovog mozga, poboljšavaju kognitivne sposobnosti i vještine. Originalni autić u obliku patke pomaže djeci u razlikovanju boja, poboljšavaju finu motoriku. Klasične drvene igračke sve su popularnije, a zahvaljujući prvoklasnom materijalu trajat će u vašoj obitelji dugi niz godina, razveselit će i sljedeću generaciju djece. Pri izradi i obradi drveta poštivani su najviši standardi, zadovoljava i stroge kriterije kvalitete, sigurna je za igru najmanje djece.

Već više od 60 godina njemački brend Eichhorn donosi dječacima i djevojčicama najkvalitetnije drvene igračke koje u potpunosti podržavaju razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn su vremenski neograničeni, razveselit će i sljedeću generaciju. Potiču zdravu znatiželju, maštu i razvijaju vještine i finu motoriku kod djece. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma. Drvene igračke zadovoljavaju stroge sigurnosne kriterije i standarde utvrđene od strane Europske unije.

Značajke

  • drveno autić u obliku patke
  • ručka dužine 45 cm
  • vrhunski njemački dizajn od Eichhorna
  • višegeneracijska igračka
  • univerzalno razvija dječake i djevojčice
  • zadovoljava stroge standarde i kriterije EU
  • pogodno od 12 mjeseci
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Visina ručke45 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.