Drvena didaktička kućica Shape Box Panda Eichhorn tako 6 umetnutih kocki od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Drvena didaktička kućica Shape Box Panda od njemačkog brenda Eichhorn predstavlja savršen poklon za najmanju djecu već od 12 mjeseci. Originalna igračka za umetanje izrađena je od prvoklasnog bukovog drveta i stvara u dječjoj sobi ugodnu i kreativnu atmosferu. Dječaci i djevojčice će se igrajući s umetanjem 6 kocki različitih oblika i boja u drvenu kućicu vježbati fino motoričke sposobnosti, prostornu percepciju i logičko razmišljanje. Kućica za pandu ima otvarajuća vrata kroz koja se kocke lako mogu izvaditi.

Igračke za najmanje su važne za razvoj svakog djeteta, povećavaju aktivnost mozga, poboljšavaju kognitivne sposobnosti i vještine. Igračka za umetanje kocki izrađena je u nježnim bojama koje su preporučene za najmanju djecu i pomažu im u razlikovanju boja. Umetanjem kocki brzo će poboljšati procjenu veličine pojedinih kocki, mogu vježbati svoju brzinu i reflekse. To im pomaže da steknu zdravo samopouzdanje, uče se oslanjati na sebe i brže rješavaju bilo kakve zadatke. Dimenzije kućice su 12*12*12 cm.

Već više od 60 godina njemački brend Eichhorn donosi dječacima i djevojčicama moderne drvene igračke koje u potpunosti podržavaju razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn su vječni i obradovat će i sljedeću generaciju. Podstiču zdravu znatiželju, maštu, razvijaju vještine i fino motoričke sposobnosti kod djece. Najviši etički i ekološki standardi kompanije Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma. Drvene igračke zadovoljavaju stroge sigurnosne kriterije i standarde utvrđene od strane Europske unije.

Karakteristike

  • kućica za umetanje Panda sa 6 umetnih kocki
  • vrhunski njemački dizajn od Eichhorna
  • igračka za više generacija
  • razvija dječake i djevojčice na različite načine
  • ispunjava stroge norme i kriterije EU
  • pogodno za djecu od 12 mjeseci
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije12*12*12 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.