Drvena igra izrada životinjica Threading Game Eichhorn so šnúrkami motýľ včielka slimáčik a ježko

Opis proizvoda

Drvena igra sa izradom životinjica Threading Game njemačkog brenda Eichhorn predstavlja fantastičan poklon za svako kreativno dijete već od 3 godine. Dječaci i djevojčice mogu uživati u izradi životinjice pomoću drvene podloge sa rupicama, kroz koje provlače končiće. Kreativna igračka sa motivom životinjice pomaže djeci u razvijanju fine motorike, mašte i fantazije. Sami će izraditi životinjicu koja će ukrasiti svaku dječju sobicu i s kojom se mogu igrati u bilo koje vrijeme. Navedena cijena vrijedi za 4 modela životinjica, među kojima su leptir, pčelica, pužić i ježić.

Baza za provlačenje končića je izrađena od kvalitetnog bukovog drveta, ugodna je na dodir i omogućuje djeci laku manipulaciju pri izradi životinjice. Motivi veselih životinjica su izrađeni u nježnim bojama, što djeluje pozitivno i umirujuće na djecu. Djeca nakon završetka izrade životinjice stječu zdravo samopouzdanje, na igrački način otkrivaju svijet oko sebe, upoznaju nove boje i oblike. Pri izradi i obradi drveta poštovani su najviši standardi kvalitete, zadovoljava i stroge kriterije kvalitete, te je sigurna za igru najmanje djece.

Već više od 60 godina njemački brend Eichhorn donosi dječacima i djevojčicama moderne drvene igračke koje u potpunosti podržavaju razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn su bezvremenski, razveselit će i sljedeću generaciju. Podstiču kod djece zdravu znatiželju, maštu, razvijaju njihove vještine i fine motoričke sposobnosti. Najviši etički i ekološki standardi kompanije Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma. Igračke od drveta zadovoljavaju stroge sigurnosne kriterije i standarde propisane od strane Europske unije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.