Drvene kocke u boji i prirodne Drvene kocke 75 godina Eichhorn 76 komada promjera 25 mm od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Drvene obojene i prirodne kocke Wooden Blocks 75 godina od njemačkog proizvođača Eichhorn obradovat će sve djecu od 12 mjeseci odličnim setom od 76 kocki. Među njima su oboje kocke različitih oblika, uključujući i kocku s likom vjeverice, koje će probuditi kreativnost i ideje kod djece. Igra s kockama pomaže u razvoju fine motorike, prostornog viđenja i logičkog razmišljanja. Kocke su izrađene od prvoklasnog bukovog drveta, tako da će trajati u vašoj obitelji dugi niz godina i obradovati i sljedeće generacije djece. S kockama mogu izgraditi vlastiti grad s kućicama i zgradama. Set je spremljen u praktičnu kutiju s užetom, tako da se kocke mogu lako pohraniti i prenositi.

Njemački dizajn i najviša kvaliteta drvenih kocki potiču razvoj mašte i stvaralaštva kod djece, oblikuju njihovu osobnost i individualnost. Igraju se s njima i više djece, braća i sestre i prijatelji. Igra s kockama Eichhorn pomaže djeci poboljšati tehničku maštu, uče razlikovati nove oblike i boje. Stilski kocke omogućuju djeci da svakodnevno otkrivaju nove mogućnosti igre. Također razvijaju estetski osjećaj, uče gledati stvari svojim vlastitim očima, stječu zdravo samopouzdanje nakon svake završene gradnje. Glatka površina pažljivo obrađenog drveta i korištene zdravstveno neškodljive boje jamče sigurnost djece tijekom igre. Set kocki je pogodan i za predškolske ustanove.

Već više od 60 godina njemački proizvođač Eichhorn donosi dječacima i djevojčicama fantastične drvene igračke koje u potpunosti podržavaju razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn su vječni, obradovat će i sljedeću generaciju. Podupiru zdravu znatiželju, maštu, razvijaju njihove vještine i finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, a za proizvodnju igračke korišteno je isključivo 100% drvo FSC® dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskoj šumi. Drvene igračke zadovoljavaju stroge sigurnosne kriterije i standarde utvrđene od strane Europske unije.

Značajke

  • Set od 76 kocki
  • Njemački dizajn i kvaliteta
  • Višegeneracijska igračka
  • Svestrano razvija dječake i djevojčice
  • Eko proizvod, zadovoljava stroge standarde i kriterije EU
  • Njemački proizvođač Eichhorn
  • Pogodno za djecu od 12 mjeseci
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
Dimenzije pakiranja19*42*39 cm
Veličina kocki25 mm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.