Drvene slagalice kocke životinje Picture Cube Eichhorn 9 dijelova sa 6 motiva

Opis proizvoda

Drvne puzzle kocke Picture Cube od njemačkog brenda Eichhorn obradovat će sve dječake i djevojčice već od 3 godine. Didaktički 9-dio set kocki sadrži 6 različitih motiva, zahvaljujući kojima dijete može uživati u slikama raznih veselih životinjica. Pri sklapanju, dijete će vježbati finu motoriku, prostornu percepciju i logičko razmišljanje. Šarene kocke unijet će kreativnu i veselu atmosferu u dječju sobu. Izrađene su od prvoklasnog brezovog drveta s glatkom površinom, tako da će trajati u vašoj obitelji dugi niz godina i obradovati i sljedeće generacije djece.

Njemački dizajn i visoka kvaliteta didaktičkih kocki potiču razvoj mašte i kreativnosti kod djece, oblikujući njihovu osobnost i individualnost. Igrajući se s kockama Eichhorn, djeca će se zabaviti i više njih, braća i sestre te prijatelji. Igra s kockama Eichhorn pomaže djeci poboljšati tehničku maštu, uče razlikovati nove oblike i boje. Vječne kocke omogućuju djeci da otkrivaju i slažu razne životinjice, čime vježbaju prostornu maštu i logičko razmišljanje. Glatka površina pažljivo obrađenog drveta i korištenje zdravstveno sigurnih boja jamče sigurnost djece tijekom igre. Kocke su pogodne i za predškolske ustanove.

Već više od 60 godina njemački brend Eichhorn dječacima i djevojčicama donosi prvoklasne drvene igračke koje u potpunosti podržavaju razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn su vječni i obradovat će i sljedeću generaciju. Potiču zdravu znatiželju, maštu i razvijaju vještine i finu motoriku kod djece. Najviši etički i ekološki standardi kompanije Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma. Drvene igračke zadovoljavaju stroge sigurnosne kriterije i standarde Europske unije.

Značajke

  • drveni set od 9 kocki
  • 6 motiva životinja
  • igračka za više generacija 
  • razvija dječake i djevojčice na sve strane
  • ispunjava stroge standarde i kriterije EU
  • njemački proizvođač Eichhorn
  • pogodno za djecu od 24 mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije12*12 cm
Veličina kocki12*12 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.