Drveni automobil s pogonom Car with Pullback Eichhorn naširina 10 cm

Opis proizvoda

Proširivo drveno vozilo njemačkog brenda Eichhorn obradovat će svako dijete od 3 godine koje voli igrati se s vozilima. Kvalitetno proširivo vozilo napravljeno je od prvoklasnog drveta, ugodno je na dodir i odlikuje se originalnim njemačkim dizajnom. Dovoljno je povući vozilo preko poda unatrag, a kada se pusti, krenut će naprijed. Navedena cijena odnosi se na 1 model vozila, prilikom narudžbe navedite u napomeni koju boju vozila želite.

Za djecu je rukovanje vozilom vrlo jednostavno, lako se može uhvatiti, što im pomaže u razvoju fine motorike. Istraživanjem proširivog mehanizma razvijaju i logičko i prostorno razmišljanje, uče se pravilno usmjeriti vozilo u željenom smjeru. Vrhunski izgled i precizno obrađeni detalji na vozilu potiču razvoj mašte i kreativnosti kod djece. Igrajući se s vozilima, djeca razvijaju i kognitivne sposobnosti, uče se razlikovati nove boje i oblike. Dimenzije vozila su 10*4,5 cm.

Već više od 60 godina njemački brend Eichhorn donosi dječacima i djevojčicama najkvalitetnije drvene igračke koje u potpunosti podržavaju razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn su vječni, obradovat će i sljedeću generaciju. Podržavaju zdravu znatiželju, maštu, razvijaju vještine i fine motoričke sposobnosti kod djece. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma. Drvene igračke zadovoljavaju stroge sigurnosne kriterije i standarde utvrđene od strane Europske unije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije10*4,5 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.