Drveno didaktičko autić Motorik Gameboard Eichhorn vješanje od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Drvna didaktička igračka Motorik Gameboard njemačkog brenda Eichhorn predstavlja izvrsnu igračku za svako dijete već od 12 mjeseci. Autić je izrađen od prvoklasnog drveta, ugodan na dodir, očarat će dječake i djevojčice svojim šarenim bojama i slikama životinja. Drvno autić se lako može pričvrstiti na dječji krevetić ili na naslon sjedala u automobilu, što omogućuje djetetu da ga lako dohvati u bilo koje vrijeme. Didaktička igračka je opremljena perlicama za presvlačenje, stazom za jagodu, umetnutim kotačićima i okretnim kotačićem za vozača.

Didaktička autić za najmlađe je važna za razvoj djeteta, povećava moždanu aktivnost, poboljšava kognitivne sposobnosti i vještine. Drvena igračka u obliku autića je izrađena u šarenim bojama, koje su preporučene za najmlađu djecu, pomažu im u razlikovanju boja i različitih oblika. To im pomaže da steknu zdravo samopouzdanje, igrajući se otkrivaju svijet oko sebe. Pri proizvodnji i obradi drveta poštivani su najviši standardi kvalitete, zadovoljava i stroge kriterije kvalitete, te je sigurna za igru najmlađe djece.

Već više od 60 godina njemački brend Eichhorn donosi dječacima i djevojčicama moderne drvene igračke, koje u potpunosti podržavaju razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn su vječni, te će obradovati i sljedeću generaciju. Potiču zdravu znatiželju, maštu i razvijaju vještine i finu motoriku kod djece. Najviši etički i ekološki standardi kompanije Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma. Drvene igračke zadovoljavaju stroge sigurnosne kriterije i standarde utvrđene od strane Europske unije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije29*19 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.