Dvosmjerna ploča za kredu i magnete Paint&Learn Chicos s 82 dodacima

Opis proizvoda

Dvostrana ploča za kredu i magnete Paint&Learn iz radionice španjolske marke Chicos je dvostrana ploča za djecu od 3 godine. Dvostrana ploča za crtanje i pisanje ima metalnu konstrukciju i djecu očarava na prvi pogled. Ploča Paint&Learn Chicos ima ne samo praktičan prostor za pohranu, već i 82 dodatka koji će probuditi dječju maštu i kreativnost. Ploča Paint&Learn je magnetska i njezin dio su magnetski brojevi i slova, bojice, flomasteri, krede, pa čak i vodene boje i kistovi.

Mnoštvo pribora za pisanje i slikanje djeca će koristiti s obje strane ploče. Magnetsku stranu djeca će koristiti za učenje brojanja, upoznavanje abecede i crtanje flomasterima. Kredena strana ploče će im služiti za pisanje i crtanje kredama, a zahvaljujući praktičnim kopčama mogu na ovu stranu pričvrstiti papir i u potpunosti iskoristiti vodene boje i kistove. Dvostrana ploča Paint&Learn od Chicosa daje djeci beskrajan prostor za razvoj umjetničkog talenta, mašte i kreativnosti. Ploča je visinski podesiva i lako se sklapa i pohranjuje. Dimenzije ploče su 60*63*120 cm.

Španjolska marka Chicos djeluje na tržištu od 1972. godine i djeci donosi prekrasne igračke već više od 50 godina. Otiđite i vi sa svojom djecom u svemir igara i otkrijte prekrasne igračke Chico proizvedene u Španjolskoj. Proizvodi ove omiljene španjolske marke ispunjavaju stroge kriterije i norme Europske unije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloSpain
Dimenzije60*63*120 cm
Prilagodljiva visinaDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.