Figurica za sakupljanje Wednesday Figura Jedan Paket Jada kovinska 4 različite vrste 6 cm visina

Opis proizvoda

Figurica za sakupljače iz svijeta serijske predloške Wednesday obradovat će sakupljače, obožavatelje i djevojčice već od 8 godina. Djeca se mogu radovati figuricama junakinje Wednesday u školskoj uniformi i točkastim haljinama, Thing (Stvar) i Enid Sinclair. Metalne figurice su vrlo čvrste i izdržljive, precizno obrađeni detalji oduševit će svakog obožavatelja filmske serije. Visina figurica je približno 6 cm. Cijena se odnosi na 1 komad, prilikom narudžbe navedite u napomeni koju figuricu želite: Wednesday u uniformi, Wednesday u točkastim haljinama, Thing ili Enid Sinclair.

Figurice predstavljaju savršeni poklon za male i velike sakupljače. Proizvedene su u originalnim bojama, realističan izgled pomaže djeci u razvoju njihove mašte i kreativnosti. Igrajući se s figuricama Jada, razvijaju i finu motoriku. Zajedno s prijateljima i braćom i sestrama smišljat će avanture i priče iz svijeta Wednesday. Popularne figurice oduševit će svako dijete, mogu se igrati s njima dugačke sate.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih sakupljačkih predmeta i automobila s daljinskim upravljanjem. Široki asortiman igračaka spaja visoku kvalitetu i osjećaj za detalje, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, igračke će obradovati filmske i strip obožavatelje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
Ukupna visina6 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.