Figurice za sakupljanje Avengers Marvel Nano Pack Jada metalni set 6 vrsta visina 4 cm

Opis proizvoda

Figurice za sakupljače Avengers predstavljaju savršen poklon za strastvene sakupljače i djecu od 3 godine. U pakiranju se nalazi 6 metalnih figurica iz svijeta superjunaka Marvela. Djeca se mogu radovati figuricama omiljenih junaka kao što su Kapetan Amerika, Iron Man, Hulk, Hawkeye, Thor i Black Widow. Metalne figurice su vrlo čvrste i izdržljive, precizno obrađeni detalji obradovat će svakog obožavatelja filmova i stripova o superjunacima. Visina figurica je otprilike 4 cm, a pakirane su u originalnoj poklon kutiji.

Set figurica predstavlja savršen poklon za male i velike sakupljače, zahvaljujući postolju stabilno stoje na mjestu. Izrađene su u originalnim bojama, a realističan izgled pomaže djeci da razvijaju svoju maštu i kreativnost. Igrajući se s figuricama Jada, razvijaju i finu motoriku. Zajedno s prijateljima i braćom i sestrama smišljat će avanture i priče iz svijeta Avengera. Popularne figurice oduševit će svako dijete, mogu se igrati s njima satima.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, odlivaka sakupljačkih predmeta i automobila na daljinsko upravljanje. Široki asortiman igračaka kombinira visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Ukupna visina4 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.