Figurice za sakupljanje Wednesday Metalfigs 4-pak Jada kovani set 4 vrste

Opis proizvoda

Figurice za sakupljanje Wednesday predstavljaju izvrstan poklon za svu djecu, a posebno djevojčice od 8 godina. U pakiranju se nalaze 4 metalne figurice s motivom serije Wednesday. Djeca se mogu radovati 2 liku junakinje Wednesday u školskoj uniformi i točkastim haljinama, Thing (Stvar) i Enid Sinclair. Metalne figurice su vrlo čvrste i izdržljive, precizno izrađeni detalji obradovat će svakog obožavatelja filmske serije. Visina figurica je otprilike 6 cm.

Set figurica predstavlja savršen poklon za male i velike sakupljače. Izrađene su u originalnim bojama, realističan izgled pomaže djeci da razvijaju svoju maštu i kreativnost. Igrajući se s figuricama Jada, razvijaju i finu motoriku. Zajedno s prijateljima i braćom i sestrama smišljat će avanture i priče iz svijeta Wednesday. Popularne figurice oduševit će svako dijete, mogu se igrati s njima dugi sati.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih sakupljačkih predmeta i automobila s daljinskim upravljanjem. Široki asortiman igračaka kombinira visoku kvalitetu i osjećaj za detalje, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.