Fleksibilna autodrom Spidey Marvel Flextreme Set Asst Smoby 2 vrste s električnim autićem 184 dijelova staze 4,40 m dužine s paukovom mrežom od 4 godine

Opis proizvoda

Fleksibilna autodrom Spidey Marvel Flextreme Set Asst iz radionice francuskih dizajnera Smoby omogućava djeci da otkriju novi igrački set. Dječaci i djevojčice od 4 godine mogu se radovati zabavnom sastavljanju fleksibilne autodrome dužine do 440 cm, pri čemu imaju na raspolaganju 184 dijela autodrome koja se jednostavno povezuju bez ikakvih alata. Inovativni koncept pomaže konstruktorima da otkriju nove načine izgradnje staze, oblikujući je u razne oblike, spirale, koristeći prepreke u dječjoj sobi. Autodroma s motivom Spidey and His Amazing Friends opremljena je vrhunskim dijelovima autodrome, startnom platformom i pričvrsnom kopčom u obliku paučine, o koju se autodroma pričvršćuje, čime se postižu još realističniji doživljaji tijekom igre s omiljenim junakom.

Naveden cijena vrijedi za 1 autodrom, prilikom narudžbe navedite koju varijantu želite: crveno-plavu autodrom s motivom junaka Spidey ili crveno-crnu autodrom s motivom junaka Spin. Nakon završetka trkaće staze, djeca će se zabaviti s električnim autićem koji može voziti po stazi i naopačke, a da se ne prevrne. Kada se uključi prekidač na stražnjoj strani, počinje kretati i svijetliti, tako da djeca imaju sjajan doživljaj utrka i tijekom tamnih zimskih večeri. Autodroma može rasti zajedno s djetetom - u našoj ponudi možete pronaći i dodatne dijelove s kojima djeca mogu produžiti stazu po želji. Svi mališani, a posebno dječaci, vole se igrati uloga trkača i konstruktora. S setom Spidey Marvel Flextreme Set stječu nove vještine prilikom izgradnje autodrome i istovremeno testiraju njezinu kvalitetu tijekom vožnje autićem.

Naučit će procijeniti potrebnu količinu dijelova za pojedine dijelove staze i prilagoditi njezin oblik okolnim uvjetima. Na zabavan način poboljšavaju svoju finu motoriku i motoričke vještine. Također razvijaju maštu i prostornu percepciju sastavljajući dijelove prema vlastitim idejama. Tijekom sastavljanja s braćom i prijateljima mogu zajedno stvoriti veliki projekt spajanjem više staza i autića. Također je to odlična igračka i za predškolske ustanove. Električni autić radi na 3 LR03 baterije koje su uključene u pakiranje.

Francuski Smoby donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom već dugi niz godina. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, izdržljiv, ali istovremeno nježan i gladak na dječjim rukama, baršunast na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna tijekom veselih igara i zaštićena od ozljeda. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost, privlače svako malo dijete. Igračke ispunjavaju i najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja42*7*32 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
VrstaBatteries: included
Bojačervená,čierna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.