Garaža s kućom Dominic Toretto Fast & Furious Nano scena Jada 13 dijelova s piknik stolom i 2 metalne autića od 8 godina

Opis proizvoda

Garaža s kućom Nano Scene Jada predstavlja sjajan poklon za sve obožavatelje filmske serije Brzi i žestoki, a obradovat će i djecu od 8 godina. Službeno licencirana kućica Doma Torreta s prilazom, dvorištem i garažom s kliznim vratima predstavlja realističnu repliku iz filmskih scena. Djeca se mogu radovati i 2 modela autića s metalnim karoserijama - Dodge Charger i Toyota Supra, koji su opremljeni gumenim kotačima s slobodnim hodom. Dio kućice je i minijaturni piknik stol, stolice i roštilj, koji će oživjeti uspomene na film. Precizno obrađeni detalji i originalan izgled kućice s garažom donijet će dječacima sjajne doživljaje tijekom igre na vozače.

Dimenzije zemljišta s kućom i garažom su 14*20*20 cm, a modeli autića imaju dužinu od 4 cm. Stilizirana diorama iz filma Brzi i žestoki izrađena je od prvoklasnih plastika, izdržat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Predstavlja izvrstan izbor za male i velike kolekcionare. Igrajući se s autićima Jada, djeca razvijaju finu motoriku, maštu i tehničku maštovitost. Vremenski neograničen set s kućom i garažom Dominica Torreta oduševit će djecu koja na zabavan način otkrivaju filmske junake i brza auta.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i autića s daljinskim upravljanjem. Širok asortiman igračaka objedinjuje visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Svi proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja proizvoda, a igračke će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 8 godina
Dimenzije14*20*20 cm
Ukupna visina14 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.