Garaža s liftom 3 kata Urban Garage 60. godišnjica Majorette s perilicom benzinske postaje i automobilom od 5 godina

Opis proizvoda

Garaža s liftom Urban Garage 60. godišnjica francuske marke Majorette je sjajan poklon za sve djecu, posebno dječake od 5 godina. Set gradske garaže ima 3 kata sa parkiranjem, ručnim liftom, perilicom, benzinskom pumpom i pokretnim rampama za brz izlazak automobila. Moderna garaža za auti je stvorena povodom 60. godišnjice osnivanja kompanije Majorette. Dio stanice je i 1 model automobila marke Renault u plavoj boji.

Djeca će se pri izgradnji gradske garaže potpuno iskušati svoje konstrukcijske sposobnosti, igrati se kao vozači, što ih približava svijetu odraslih. Svaki dan otkrivaju nove mogućnosti igre, mogu dodati svoje vlastite automobile u garažu, a modeli marke Majorette mogu se kupiti u bilo koje vrijeme. Djeca poboljšavaju finu motoriku, logičko razmišljanje i igrajući se s prijateljima i braćom i sestrama razvijaju komunikacijske i izražajne sposobnosti.

Ukupne dimenzije garaže su 62*58*43 cm. Francuski proizvođač Majorette već dugi niz godina specijaliziran je za proizvodnju prvoklasnih automobila i setova koji su omiljeni među djecom i kolekcionarima diljem svijeta. Partner je velikih automobilskih marki, pa djeci donosi licencirane proizvode najviše kvalitete vozila. Igračke Majorette odlikuju se originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i trajat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda usmjeren je ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 5 godina
PodrijetloFrancuska
Dimenzije62*58*43 cm
Dimenzije pakiranja54*14*39 cm
Težina1,6 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.