Garaža s motoriziranim liftom 6 katova Super Chase Center Majorette sa zvukom i svjetlom elektronički vlak s 4 automobila od 5 godina

Opis proizvoda

Garaža sa 6 katova Super Chase Center od francuskog proizvođača Majorette predstavlja sjajan poklon za sve djecu, a posebno dječake od 5 godina. Set sa 6 katova je opremljen motoriziranim liftom za autića, koji imaju na raspolaganju čak 56 parkirnih mjesta u nadzemnoj garaži, odakle mogu sići na zemlju preko spuštajućih rampi. Realistično iskustvo igre s gradskom garažom i policijskom stanicom pojačavaju i realistični zvučni i svjetlosni efekti. Uz garažu, djeca imaju na raspolaganju i 4 modela sportskih i policijskih autića. Kombinacija autića omogućava djeci da u potpunosti koriste svoju maštu i kreativnost igrajući se utrkama i policajcima.

Dječaci i djevojčice će se zabaviti i s elektroničkim vlakom u plavoj verziji, koje vozi po krugu na najnižoj razini garaže. Napredni sistem igračkih zona omogućava djeci da u potpunosti koriste sve dijelove seta, a obradovat će ih spuštajuća rampa, policijska stanica s zatvorom, toranj sa spiralnom stazom, reklamni panoi i mnogo prometnih znakova. Vremenski neograničena garaža je izrađena u živopisnim bojama i u dječjoj sobi stvara veselu i radosnu atmosferu. Svaki dan dijete otkriva nove mogućnosti igre, a u igru se uključuju i njihovi prijatelji i braća i sestre. Garažu mogu u bilo koje vrijeme nadopuniti i drugim sjajnim autićima, tako da se mogu zabaviti godinama. Dimezije seta su 112*84*70 cm.

Djeca će pri izgradnji garaže potpuno iskoristiti svoje konstruktorske sposobnosti. Sa kompleksnim setom razvijaju tehničku maštu, prostornu percepciju i logičko razmišljanje. Francuski proizvođač Majorette već dugi niz godina se specijalizira za proizvodnju prvoklasnih autića i setova, koji su omiljeni kod djece i kolekcionara širom svijeta. Partner je velikih automobilskih brendova, pa djeci donosi licencirane proizvode najviše kvalitete vozila. Igračke Majorette se odlikuju originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i mogu trajati godinama u vašoj porodici. Širok asortiman proizvoda je usmjeren ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 5 godina
PodrijetloFrancuska
Dimenzije112*70*84 cm
Dimenzije pakiranja69*20*57 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7,2 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.