Garaža tuning 2 kata Japan Series Tuning Garaža Majorette s zvukom i svjetlom, s liftom i autićem od 5 godina

Opis proizvoda

Garaža s dizalicom Japan Series Tuning Garage francuske marke Majorette pružit će svim djecom, posebno dječacima od 5 godina, sjajna iskustva u igri utrkivanja. Set japanske garaže ima 2 kata s ručnom dizalicom, pokretnom rampom, 10 parkirnih mjesta i prostorom za tuning automobila. Moderna garaža za automobilčiće u japanskom stilu opremljena je zvučnom i svjetlosnom funkcijom , a dječake će očarati i prekrasnim modelom automobila Honda Civic Type R EK9 u crveno-bijelom izdanju od 7,5 cm.

Djeca će se tijekom gradnje japanske garaže potpuno iskušati u svojim konstruktivnim sposobnostima, igrati se kao vozači i tako se približiti svijetu odraslih. Svaki dan otkrivaju nove mogućnosti igre, mogu dodati svoje vlastite automobilčiće u garažu, a u bilo kojem trenutku mogu kupiti i modele od marke Majorette. Igra s garažom pomaže djeci u poboljšanju fine motorike , logičkog razmišljanja, a igra s prijateljima i braćom i sestrama također razvija komunikacijske i izražajne sposobnosti.

Ukupne dimenzije garaže su 36 * 46 * 24 cm. Francuski proizvođač Majorette već dugi niz godina specijaliziran je za proizvodnju prvoklasnih automobilčića i setova koji su omiljeni među djecom i kolekcionarima diljem svijeta. Partner je velikih automobilskih marki, pa djeci donosi licencirane proizvode najviše kvalitete vozila. Igračke Majorette odlikuju se originalnim francuskim dizajnom, visokom izdržljivošću i trajat će u vašoj obitelji dugi niz godina. Širok asortiman proizvoda usmjeren je ne samo na funkcionalne igračke, već i na kolekcionarske komade, među kojima će svaki ljubitelj automobila pronaći nešto za sebe.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije36*46*24 cm
Dimenzije pakiranja49*10*38 cm
Na baterijeDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.