Guralica vatrogasno vozilo Volvo Fire Truck BIG s realističnim dizajnom i funkcionalnim vodenim topom i pretincem od 24 mjes

Opis proizvoda

Guralica vatrogasno vozilo Volvo Fire Truck, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izuzetnu igračku za svu djecu od 24. mjeseca starosti. Prekrasno vatrogasno vozilo crveno crne boje nastalo je prema pravom vatrogasnom vozilu Volvo Rosenbauer, zahvaljujući čemu će djecu oduševiti već na prvi pogled. Na stražnjem djelu autića je skriveni pretinac, u koji djeca mogu pospremiti razne sitnice. Dječaci i djevojčice igrati će se vatrogasaca, mogu se veseliti i mehaničkom vodenom topu za gašenje, koji šprica vode sve do udaljenosti od 6 metara. U vatrogasnom vozilu je i velika posuda sa zapremninom od 3 litre. 

Površina kvalitetnih kotača izrađena je od mekane plastike, zahvaljujući čemu za sobom ne ostavljaju tragove, izvrsno se prilagođavaju površini i mogu se pohvaliti tihim hodom. Dječje vatrogasno vozilo robusna je i izdržljiva guralica sa zaobljenim rubovima. Njena površina od blijeđenja je zaštićena posebnim UV filterom, tako da će očuvati svoj prekrasan izgled i nakon duže uporabe. Guralica će postati omiljena igračka svakog djeteta, s kojom se mogu uputiti na put ili izlete. 

Vožnja na guralicama BIG potiče pravilan razvoj kukova, jer dijete na njima sjedi u širokom raskoraku. Volan guralice određuje smjer vožnje, može se okretati u stranu za 30°. Moderna guralica pomaže djeci razvijati njihove fizičke sposobnosti, a jednako tako u njima potiče razvoj izražavanja i mašte. S njom će se igrati vatrogasaca, prilikom vožnje će učiti procjenjivati udaljenost i brzinu vožnje prilagođavati okolini. 

Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu raznih dobnih skupina. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, koji su usredotočeni na kvalitetu proizvoda. Guralicu za djecu testirao je njemački kontrolni organ TÜV Rheinland u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja snaguizdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG brižno skrbi o sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, već i zdravlju neškodljivi.

Karakteristike

  • guralica u obliku vatrogasnog vozila Volvo Rosenbauer
  • tajni pretinac na stražnjem djelu guralice 
  • funkcionalni vodeni top sa zapremninom od 3 l 
  • primjerena od 24. mjeseca 
  • poseban UV filter za zaštitu boja 
  • tihi kotači od mekane plastike 
  • robusna i kvalitetna plastika
  • kvalitetan njemački proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Germany
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.