Hodajući ruk na daljinsko upravljanje RC Srijeda Stvar Jada s USB punjenjem od 8 godina

Opis proizvoda

Hodajuća ruka na daljinsko upravljanje Thing predstavlja izvrstan poklon za sve obožavatelje strašnog serijala Wednesday i djecu od 8 godina. Strašna ruka "Stvar", poznata iz obitelji Addams, djeluje realistično, a daljinski upravljač u obliku šišmiša omogućuje upravljanje njezinim kretanjem naprijed i može se okretati sa strane. Upravljač radi na klasičnoj 2-kanalnoj frekvenciji od 2,4 GHz, a uključene su i 2 AAA baterije. Stilizirana hodajuća ruka puni se putem USB priključka, izrađena je u životnoj veličini u realističnim bojama.

Oficijalno licencirana igračka Wednesday obradovat će ne samo kolekcionare, već i djecu koja će se s njom odlično zabaviti tijekom praznika Halloween i dugih zimskih večeri. Hodajuća ruka Wednesday predstavlja i dekoraciju za dom, utjelovljuje obitelj Addams. Ukupna visina ruke je otprilike 16 cm, a djeca prilikom upravljanja igračkom vježbaju svoju spretnost i preciznost u vožnji. Vježbaju fino motoriku, uče se pravilno procjenjivati udaljenosti. Prilikom zaobilaženja prepreka u zatvorenom prostoru razvijaju i logičko razmišljanje. Hodajuća RC Ruka Thing pomaže razvijati i dječju maštu i fantaziju.

Marka Jada spada među vodeće proizvođače licenciranih i precizno izrađenih figurica, lijevanih kolekcionarskih predmeta i autića s daljinskim upravljanjem. Široki asortiman igračaka objedinjuje visoku kvalitetu i osjećaj za detalj, stoga su prikladne za djecu svih uzrasta. Proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije. Proizvođač Jada surađuje s najvećim svjetskim markama u području zabave prilikom razvoja igračaka, što će obradovati obožavatelje filmova i stripova.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
BilješkaBatteries: Vehicle (Li-battery 7.4 V/360MAH) Remote control (2xAAA)
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.