Hojdačka dinosaur Sammy Dino Rocker Klackalica BIG zelena dvostrana od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Dvosmjerna ljuljačka Sammy Dino Rocker od njemačkog proizvođača BIG obradovat će sve dječake i djevojčice već od 12 mjeseci. Izrađena je u prekrasnoj zelenoj boji koja neće izblijediti ni nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filtru. Dvosmjerna ljuljačka je izrađena u obliku dinosaura i djeci nudi do 3 mjesta za sjedenje, pri čemu jedno dijete može sjediti točno u sredini ljuljačke. Ergonomična sjedala su oblikovana tako da dijete sjedi udobno i ne umara se ni nakon dugog ljuljanja.

Ljuljačka Dinosaurus izrađena je od prvoklasnog plastičnog materijala koji se odlikuje visokom čvrstoćom i otpornošću. Stabilna konstrukcija ljuljačke, zajedno s kvalitetnim držaljkama, jamči djeci sigurnost tijekom ljuljanja. Zahvaljujući okruglim rubovima pogodna je i za manju djecu. Dimenzije ljuljačke su 120*34*47 cm. Dvosmjerna ljuljačka je vrlo kompaktna, lako se može premjestiti na mjesto gdje se djeca žele ljuljati, a nosivost joj je 50 kg.

Njemački proizvođač BIG proizvodi kvalitetne igračke za djecu različitih dobnih skupina. Proizvodi BIG su testirani u neovisnim institucijama i naglašavaju kvalitetu proizvoda. Odgurnuća za djecu testirana su od strane njemačkog kontrolnog tijela TÜV Rheinland u skladu s strogim sigurnosnim normama GS. Logo marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - to su upravo karakteristične osobine ove marke.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.